procisteni-katalogu.jpg
12. 5.
2018

Pročištění katalogu od neaktivních nabídek

aktualizujeme

Po delší době jsem provedl čistku v našem společném katalogu masáží. Kontaktoval jsem všechny provozovatele zaevidované zde během posledních osmi let a ponechal jen ty, kteří potvrdili svůj zájem a provozování masérských služeb.

Z hlediska absolutních čísel je mi trochu líto, že byl kvůli tomu web www.brnomasaze.cz zredukován. Přeci jenom 300 vs. 30 je zásadní rozdíl. Čistka ale byla nutná i z důvodu obecného nařízení pro zpracování osobních údajů.

Návštěvníci webu však mají jistotu, že zde naleznou jen a pouze aktuální fungující masérky a maséry. Když se nad tím zamyslím, původní tři stovky evidovaných masérských provozoven byly na Brno neúměrně mnoho. Řada jich během let zanikla.

A jaké připravuji další novinky?

V první řadě to bude nezbytný redesign. Stávající podoba webu je po osmi letech již překonaná. Nemá podporu pro mobilní telefony, některé texty se hůře čtou, občas zlobí zobrazení mapy masáží. Redesign bych měl zvládnout během letošního léta.

Nad dalšími věcmi přemýšlím. Rád bych oživil články, dal více prostoru pro prezentaci masérům a masérkám a třeba zavedl sekci s pracovním názvem Vyzkoušeno. Uvidíme, co čas přinese.

Honza Polzer, provozovazel BrnoMasáže.cz